Zdravé spaní Nábytek Oleje a laky Další

Olejované povrchy v exteriéru.

Čištění a údržba venkovních olejovaných ploch.

Olejované povrchy v exteriéru.

Čištění naolejovaných ploch v exteriéru provádíme čistícím přípravkem Holzaussenreineger, údržbu pak olejem Yacht Teaköl. Olej Yacht Teaköl se vyrábí v provedení natur (bezbarvý) nebo v barvě teak. Tento olej není pouze údržbový, ale slouží i pro prvotní ošetření venkovních povrchů. Proto se dodává nejenom v 1l balení, ale také v 3l pro větší plochy - dřevěné terasy, ploty, zahradní domky atd.

Čistící Koncentrovaný přípravek Holzaussenreiniger

Čistící přípravek pro venkovní použití. Je určený pro vyčištění dřevěných ploch vystavených povětrnostním vlivům. Pomáhá uvolnit a odstranit nečistoty, aniž by poškodil dřevo. Je ideální k čištění dřevěného zahradního nábytku, teras a palub jachet před následným ošetřením venkovním olejem Yacht Teaköl. Přípravek Holzaussenreineger je koncentrovaný a ředí se teplou vodou v poměru 1:4 (1 díl čističe : 4 díly teplé vody).

Olej Yacht Teaköl pro venkovní použití

Univerzální, venkovní, vysoce kvalitní olej s UV ochranou. Yacht Teaköl je odolný vůči povětrnostním podmínkám, zvýrazňuje přirozený odstín a kresbu dřeva a zvyšuje jeho odolnost. Olej se vsakuje hluboko do povrchu dřeva a snadno zpracovává, je určený výhradně pro exteriéry.

Olej Yacht Teaköl je určen pro ošetření dřevěných výrobků a konstrukcí umístěných v exteriéru. Jedná se zejména o zahradní nábytek, dřevěné ploty a terasy, paluby jachet a lodí, dřevěné konstrukce v blízkosti bazénů atd. Lze ho použít pro všechny druhy dřev včetně exotických nebo tlakově impregnovaných.

Postup při čištění a údržbě naolejovaných venkovních ploch

1. Venkovní čistič Holzaussenreineger dobře protřepat a naředit teplou vodou v poměru 1:4.

2. Nanést na dřevo nylonovým kartáčem nebo houbou.

3. Po cca 20- ti minutovém působení odstranit nečistoty nylonovým kartáčem nebo houbou. U silně zvětralého povrchu můžeme postup zopakovat.

4. Vyčištěný povrch opláchneme vodou a necháme vyschnout.

5. Dřevěný povrch přebrousíme jemným smirkovým papírem č. 220.

6. Ošetříme povrch olejem Yacht Teaköl.