Zdravé spaní Nábytek Oleje a laky Další

Akce 1+1 matrace zdarma

Jak Pejsek s Kočičkou upekli Akci 1+1.

Akce 1+1 matrace zdarma

Kočička: Pejsku, co kdybychom zase něco upekli?

Pejsek: Posledně se nám to moc nepovedlo.

Kočička: Dneska to bude jiné, už máme zkušenosti. Navrhovala bych upéct Akci 1+1 matraci zdarma.

Pejsek: Tak dobře, ale já nevím, jak se taková Akce peče.

Kočička: Základem je polyuretanová matrace, ale ne jen tak ledajaká. Musí na první pohled vypadat honosně, musí být vysoká, musí mít alespoň trochu nějaké ingredience, co lidé znají - třeba studenou pěnu, ale jinak se musí skládat z laciných surovin. Ke správně upečené Akci patří výrazná sleva, kterou si musíme dopředu ujasnit. Co myslíš Pejsku - 40%, 50% nebo 80%?

Pejsek: Tak třeba 50%.

Kočička: Nejdůležitější je to vše správně propočítat, radši mě kontroluj. Suroviny na matraci nás vyšli na 2 500 Kč. Pro Akci 1+1 jsou třeba matrace přeci dvě, takže to máme celkem 5 000 Kč. Upečení něco stojí, složenky musíme platit a nechceme věčně jíst ty laciné granule - prodejní cena bude 9 500 Kč. Sleva bude 50%, tak to máme výslednou cenu matrace 19 000Kč.    

Pejsek: Abych tomu správně rozuměl - původní cena matrace je 19 000 Kč, je se slevou 50% stojí 9500 Kč a k tomu je další zcela zdarma?  

Kočička: Rozumíš tomu velmi dobře, je to cenová bomba a výhodná koupě. Přesto jsme ještě na něco zapomněli - víš na co Pejsku?

Pejsek: Nevím.

Kočička: Dobře upečená Akce se musí okořenit výraznými inzeráty s křiklavým písmem, barevnými pěnami, desítkami symbolů a doporučením od známé osobnosti nebo od lékaře. 

po chvilce...

Pejsek: A myslíš si, že to těm lidem nedojde? 

Kočička: Dojde nebo nedojde - funguje to. 

Pejsek: Mě se ten recept moc nelíbí.. Vždyť lidé nejsou hloupí.

Kočička: Hloupí nejsou, ale chtějí slevu. Moc chtějí slevu a chtějí ji čím dál vyšší. V okamžiku, kdy už to dál nejde normálně, nastupuje kreativita. Lidé mají s prodejci nepsanou dohodu. Dejte nám slevu - výraznou slevu a my se na oplátku nebudeme pídit po tom, jak jste se k té slevě dobrali.

Pejsek: To ale není normální...

Kočička: Máš pravdu, ale jaký myslíš, že ten náš svět je?