Zdravé spaní Nábytek Oleje a laky Další

Mnoho variant postelí

Kombinujeme dřeviny, čela, povrchové úpravy...

Mnoho variant postelí

V e-shopu nabízíme postele po skupinách, které se jmenují Merkur, Orion, Atlas, Taurus, Pegas, Pluto a Apus. Pro každou skupinu je charakteristická konstrukce se svými rozměry a dimenzemi. V rámci jedné skupiny jsou postele s různým designem čel, vyrobené z různých dřevin a samostatnou kapitolou je povrchová úprava i s barevnými variantami. V kategoriích jsou uvedeny postele s různými čely a v různých dřevinách a v detailu zboží lze vybírat rozměr a povrchovou úpravu. Z detailu zboží se lze také přesměrovat do detailu stejné postele, ale v jiné dřevině. Jsou zde uvedeny i cenové rozdíly.

Vyhledávání v e-shopu 

V kategorii Dřevěné postele lze vybírat podle podkategorií Jednolůžka, Dvojlůžka, Palandy ..., ale také podle skupin postelí např. Merkur jednolůžka, Merkur dvojlůžka, Pluto palandy atd. Protože k postelím existuje příslušenství, které je buď výhradně určeno pro danou skupinu, nebo je určeno pro více skupin postelí - zavedli jsme ještě kategorii Zboží podle skupin, kde si lze vybrat podkategorii pro danou skupinu postelí - např. Program Merkur a zde jsou všechny výrobky (postele i příslušenství) k dané skupině. V kategorii Příslušenství lze vybírat v podkategoriích typ příslušenství a po rozbalení lišty Další parametry můžeme filtrovat zboží podle skupin postelí. 

Výrobky na přání

U každého výběru v detailu zboží nabízíme možnost atypického provedení na přání. Po rozkliknutí tlačítka Napište nám lze vyplnit formulář s kontaktními údaji a požadavkem na změnu výrobku. Tyto požadavky pak řešíme individuálně, ale protože postele, matrace a rošty vyrábíme, většinou je možné všechno. Ve většině případů se řeší pouze co to bude stát a jak dlouho bude trvat dodání.

Proč tolik variant

Vždy jsme zákazníkům chtěli dát možnost většího výběru a i možnost ovlivnit výrobek svým přáním. Náš tradiční sortiment matrace a lamelové rošty jsme rozšířili o dřevěné postele a příslušenství. Tato kombinace výrobního programu není zas tak běžná a při zprovoznění našeho e-shopu jsme chtěli naše služby poskytnout i vzdálenějším zákazníkům. Vše je založeno na tom, že nevyrábíme na sklad, ale snažíme se danou specifickou objednávku rychle vyrobit.